Tippek a szép haj eléréséhez

Moss hajat helyesen – ne moss hajat mindennap. A túl gyakori hajmosás ugyanis eltávolítja a haj természetes olajait, ezáltal a haj károsodik. Hajmosásnál használjon inkább langyos vizet, ugyanis a forró víz károsítja a hajat.

Hajszárítás – hagyja néha haját pihenni mindenféle hőhatástól, mint a hajszárító, hajvasaló és hasonló eszközöktől. Ha gyakran szárítja a haját, győződjön meg róla, hogy a hajszárító minimum 30 cm-re van a fejbőrétől. A hajszárítás így kicsivel tovább fog tartani, de a haja ezt megfogja hálálni.

Hajfésülés – ne használjon fésűt vagy hajkefét vizes hajon. Mikor a haja vizes, érzékenyebb, így nagyobb valószínűséggel fog töredezni.

A hajformázó készítményekkel óvatosan – fontos a fejbőr védelme. A hajformázó készítmények a fejbőrt kiszárítja, így igyekezzen úgy használni, hogy minél kevésbé érintkezzen a fejbőrével.

Egészséges életmód – fontos az egészséges életvitel is. Mindenképp adja meg szervezetének a szükséges vitaminokat. A Hairburst vitamin megadja hajának a szükséges vitaminokat, így haja egészségesebb és szebb lesz, valamint nem utolsósorban, gyorsabban is nő majd.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük