Hairburst Vitaminok férfiaknak

10.590Ft

A Hairburst vitaminok férfiaknak speciálisan van kifejlesztve, hogy hozzájáruljon az egészséges hajnövekedéshez és a pigmentációjához. Ezzel megakadályozható a korai őszülés is. Több mint 30 féle vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, mely az egész test számára biztosítja az egészséget és a vitalitást.

Mny

Hairburst hatása férfiak számára

• A haj hosszabb és erősebb.
• Segít megtartani a haj egészséges pigmentációját.
• Javítja a haj minőségét.
• Támogatja az immunrendszer normál működését.
• Támogatja az egészséget és a vitalitást.*

A Hairburst vitaminok férfiaknak speciálisan férfiaknak van kifejlesztve, tartalmaz szelént, biotint, és cinket, melyek segítik megőrizni az egészséges hajat, a rézzel együtt pedig hozzájárulnak a haj egészséges pigmentációjához. A Hairburst vitaminok férfiaknak segítik lelassítani a hajhullást, mivel a vitamin megerősíti a hajtöveket, így azok nem tudnak olyan könnyen kihullani.

A Hairburst vitaminok férfiaknak nem csak Biotint, Cinket és Szelént tartalmaznak, hanem B1, B6, B12 Vitamint, D vitamint, BCAA, azaz a jól bevált kombinációt a hajnövekedéshez.

Vitaminok és ásványi anyagok egész sorát kínálja az egészség és vitalitás megőrzése érdekében, többek között C-vitamint, mely támogatja az immunrendszert, és E-vitamint, mely segít a szervezet energiájának és általános vitalitásának fenntartásában.

Adagolás: Az ajánlott napi adag két darab kapszula, reggeli után egyszerre, folyadékkal egészben lenyelni. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

Nem tartalmaz: glutén, laktóz, dió. A terméket nem tesztelték állatokon.

Alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára is.

A havi adag tartalmaz 1 doboz Hairburst, mely 60 darab kapszulát tartalmaz.

* Felhívjuk figyelmét, hogy a Hairburst Vitamin férfiaknak kizárólag a meglévő haj szerkezetét javítja, nem tud új hajhagymákat létrehozni, melyeket elveszített az öregedési folyamat során.

Cikkszám: HB MAN Kategóriák: ,