Elfogyott
 
 

Hairburst elixír a dúsabb és gyorsan növő hajért

8.800Ft

Bemutatjuk Önöknek az új Hairburst elixírt a dúsabb és gyorsan növő hajért.

• Haja dúsabb és élettel telibb.
• Csökkenti a hajhullást.
• Javítja a hajszerkezetét.
• Haja lágyabb és fényesebb.
• Véd az UV sugarak ellen, haja védett a külső káros hatásoktól.
• Parabén és SLS mentes.

Elfogyott

Hairburst elixír egy multifunkcionális elixír, mely csökkenti a hajhullást, használata mellett a haj dúsabb, lágyabb és fényesebb lesz, valamint javítja a hajszerkezetét is. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint az eperfa, csalán levél kivonat, melyek megvédik a hajat a káros UV sugaraktól, valamint a hajformázáskor alkalmazott hő káros hatásaitól.

Hairburst elixír alkalmazható minden hajtípusra, általa haja egészségesebb, hosszabb és fényesebb.

Használata

Mossa meg haját a Hairburst sampon és hajbalzsammal, haját lágyan törölje meg törölközővel. A még vizes hajára fújja rá az elixírt, kezdje a hajövektől és folytassa az egész hajhosszon. Ezután szárítsa meg haját, vagy hagyja szabadon megszáradni. Formázza haját a szokásos módon. A Hairburst elixírt használhatja naponta száraz hajra is.

Víz, alkohol-denat, poliszorbát 20, pantenol, fenoxi-etanol, polimid-1, PCA cink, glicerin, pentilénglikol, nátrium-benzoát, nátriumsó, polystyrene sulfonate, kálium-szorbát, citromsav, Ethylhexylglycerin, napraforgó olaj kivonat, csalán levél kivonat, búzacsíra olaj, Pisum Sativum körte kivonat, Rubus Chamaemorus gyümölcskivonat, 1,2-Hexanediol, Caprylyl glycol, Anise alcohol, Butylphenyl Methylpropional

Cikkszám: ELIX Kategóriák: ,