Helyesen szárítja a haját?

7-ből 10 nő használ mindennap hajszárítót. Ha Ön is közéjük tartozik, mindenképp szánjon időt ezen blog elolvasására. Ha egy munkamegbeszélésről van szó, vagy akár egy ebédről a barátokkal a városban, egyik nő sem engedheti meg magának, hogy elhagyja a házat vizes, tökéletlen hajjal. J Végül is az élet túl rövid a ,,bad hair day“.

blog Sušíte své vlasy správně?

Szinte minden specialista és az összes weboldalról azt az információt olvashatjuk, hogy a gyakori hajszárítás káros. Ebben pedig természetesen mindenkinek igaza van. Olvassa el ezt a bejegyzést, és talál benne pár szuper tippet, hogyan szárítsa haját úgy, hogy a lehető legkevesebb kár érje. 🙂

 

Hagyja haját szabadon megszáradni

Nem a legjobb a hajat egyből hajmosás után megszárítani. Haját először enyhén törölje meg törölközővel, ne durván. Mindenki ismeri, a csak gyorsan megtörlöm törölközővel trükköt, de ha túl erősen töröljük, könnyen megtörhet a hajvég. Ezután kicsit hagyja a szabadlevegőn kicsit száradni.

Védelem hő ellen

Használjon olyan termékeket, melyek védik a hajat a hő ellen. Ezen termékek nem hiányozhatnak, ha rendszeresen kezeljük hajunkat hővel. Használjon sprayt, szérumot, vagy akár krémet. Hatalmas a választék a piacon.

Jó minőségű hajszárító

Megéri több pénzt fektetni egy jobb hajszárítóba. Manapság már különböző árkategóriákban lehet hozzájutni, de mindenképp megéri egy kicsit több időt szánni a megfelelő kiválasztására. Haja biztosan megköszöni ezt

Választja külön a haját

Hajszárítás előtt választja szét haját 4-6 felé. Az egyik előnye ennek az, hogy időt spórolhat vele, ugyanis kisebb mennyiségű hajat gyorsabban meglehet szárítani. Másik előnye, hogy a száraz hajon nem megy át újra és újra.

Ujjak

Hajszárításkor használja az ujját a haja szétválasztására fésű helyett.

Használjon körkefét

Ha már úgy gondolja, haja száraz, használjon kefét hajformázásra. A legjobb választás a vaddisznó sörte körkefe. Válassza szét haját több részre, majd kezdje el a hajtőtől a kefét a hajvégek irányába húzni a hajszárítóval együtt.

Kulatý kartáč

Haj lehűtése

Az utolsó lépés pedig a hideglevegő a hajszárítóból. Szép csillogást kölcsönöz a hajnak.

Külső ápolás

Használjon hajszárítás után hajolajat, vagy akár sprayt. Például a Hairburst De Frizz hajolajat, melyet itt talál.

Lehet, hogy most mindez végtelen hosszá folyamatnak tűnik Önnek, de ahogy a mondás is tartja, a gyakorlás teszi a mestert 🙂 Próbálja ki otthon ez alapján formázni a haját, kis idő után meglátja, hogy frizurája úgy fog kinézni, mintha fodrász alkotta volna.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük