Gyakori kérdések és válaszok

slots reviews reduslim

KÉRDÉSEK A HAIRBURST HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

Mikor kell a Hairburst szedni?

Egy csomag 60 darab kapszulát tartalmaz, mely pontosan egy hónapra elég. A legjobb eredmény eléréséhez két kapszulát javasolunk naponta. Ajánlatos a kapszulát reggeli után bevenni. Célszerűbb egyszerre mind a két darabot. 🙂

Ki használhatja a Hairburst kapszulákat?

A Hairburst alkalmas mindenki számára, aki szép és egészséges hajat szeretni. Megfelelő minden hajtípusra, férfiak és nők számára is egyaránt. A Hairburst szedése nem ajánlott 12 éven aluliaknak, valamint várandós és szoptató hölgyeknek se. Komolyabb betegségek esetében pedig ajánlott konzultálni először a kezelőorvosával.

Mennyi ideig kell a Hairburst kapszulát szedni?

Mindannyian a hajunkat másképp képzeljük el, így csak Önön múlik, hogy melyik utat választja. Ennek ellenére azt ajánljuk, hogy a Hairburstot legalább egy hónapig használja, mert ekkor kezdenek az eredmények valóban láthatóvá válni. Ne feledje, hogy a Hairburst kiváló talajt teremt nem csak a hajának, de az általános egészségének is, így a Hairburst hosszú távú szövetségesévé válhat.

Lehet a vitaminoknak, amiket Hairburst tartalmaz, negatív hatása?

Hairburst egy természetes termék, és ezért nem ismert semmilyen negatív mellékhatása. Azonban, ha úgy érzi, hogy bármely összetevője árt Önnek, forduljon orvosához.

A Hairburst hatással van más testszőr növekedésére is?

Nem kell aggódnia, Hairburst csak a fejbőrön segíti elő a haj növekedését. Az a szerepe, hogy elősegítse az erősebb, hosszabb és egészségesebb hajat, ami nem töredezik.

Mire jó a Hairburst?

Hairburst egy természetes vitamin keverék, amely támogatja a hajnövekedést és tápanyagfelvételét belülről.

Mi történik, ha a Hairburst használatát abbahagyom?

Hairburst használatának felfüggesztése után nem éri Önt semmilyen negatív hatás, kivéve, hogy nem nyújt továbbra is hajának szükséges tápanyagokat, hogy egészséges és szép legyen.

Milyen gyorsan fog nőni a hajam Hairburst kapszulától?

Átlagban 2,5 – 4 centimétert nő így a haj egy hónap alatt, de ez persze mindenkinél változó. Véleményeket olvashat ITT, de sok kép megtalálható Instagram és Facebook oldalunkon is. Örülni fogunk neki, ha Ön is megosztja tapasztalatait velünk 🙂

Hol vásárolhatom meg a Hairburst termékeket?

Jelenleg a Hairburst termékeket kizárólag a Hairburst oldalról rendelhetőek.

Lehet a Hairburst szedni terhesség és szoptatás alatt?

A Hairburst nem ajánlatos terhesség és szoptatás alatt szedni, ha mégis szeretné, előtte mindenképp konzultáljon orvosával.

Lehet a Hairburst szedni más orvos által felírt gyógyszerekkel, vagy ha orvosi kezelés alatt állok?

Ez esetben mindenképpen konzultáljon először kezelőorvosával.

Mi történik akkor, ha a hajam mesterségesen hosszabbított?

Nem probléma! A hosszú haj az, amit szeretne. Tartsa szem előtt azonban a saját haját, amit nem hanyagolhat mesterséges hosszabbítása miatt. A hajápolás hosszabbítás után kifejezetten fontos. Hairburst gondoskodik arról, hogy a hosszabbítás eltávolítása után a haja táplált, szép és védett maradjon.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Hová küldjük a feladott szállítmányt?

Magyarország területén bárhova, futárszolgálattal 990 Ft-os díjért. A szállítási idő 2-3 munkanap. Az összes küldeményt a GLS ParcelService futárszolgálat szállítja.

.

Hogyan fizethetek?

  • Fizetés utánvéttel – Az árut a futárnak fizeti átvételkor.

CSOMAGVISSZAKÜLDÉS ÉS PÉNZVISSZATÉRÍTÉS

Visszaküldhetem a Hairburst?

A pénzvisszatérítés kizárólag felbontatlan és épp dobozokra vonatkozik, melyeket a mi oldalunkon vásárolt. Például: vásárolt három havi kapszulát, viszont egy hónap után úgy dönt, a többit nem szeretné elhasználni, így a maradék kettőt visszaküldheti nekünk és mi visszaadjuk Önnek a pénzét!

Hogyan működik a pénzvisszatérítés?

A pénzt az Ön által megadott bankszámlaszámra küldjük, mindezt 30 napon belül, hogy a csomag hozzánk megérkezett. Utánvétellel küldött csomagokat nem veszünk át.

Kérdése van, amire nem talált választ? Vegye fel velünk a kapcsolatot

buy lorazepam online